Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

elljusspåretTeleborg, träningsdagbok, Vibram FiveFingers Speed

Standard idag, planerat nästa gång

Sprang ett par vanliga varv i elljusspåret idag, men framöver ska jag testa Stryds planer.

Idag hände alltså inget speciellt intressant. Mötte bara okopplade lösa hundar, men de höll sig vid sina ägare. Jag sprang mina vanliga två varv runt tvåkilometersslingan, men nästa runda blir med Stryds plan. Styd har nämligen släppt ett ny app som stödjer planer som är kopplade till power. Jag har egentligen inget mål som jag siktar mot speciellt, men appen ser lovande ut så jag har laddat in den och nästa runda kommer att bli enligt deras lågintensiva halvmaratonplan bara för att se hur appen funkar.

Statistik för möten

Flanörer
Håller sin sida/lämnar plats vid möte = 2
Tar upp hela vägen = 0

Mountainbikecyklister
Behärskad fart med kontroll = 0
Hänsynslösa och farliga = 0

Hundägare
Kopplad hund = 0
Hund i väldigt långt koppel från ägaren hund = 0
Lös okontrollerad hund = 3

  Löpningen i siffror

 • Distans: 5650 m
 • Löptid: 00:31:25 tim/min/sek
 • Hastighet: 10.79 km/timme
 • Tempo: 05:33 min/km
 • puls: 152 slag/min
           är 79% av maxpuls och 70% av HRR
 • Förbränning: 269 cal
 • Stegfrekvens: 173 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén