Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

elljusspåretTeleborg, Stryd, träningsdagbok

Strul med Stryd del nittioelva

Gav mig ut för att springa en liten träningsrunda igår. Efter en knapp kilometer tyckte jag löpdatat så stabilt ut så jag kollade inställningarna i klockan. Såg att klockan inte hämtade data från Stryd. Så jag ändrade till att den skulle hämta data från Stryd. Då kom konstiga hastighetsdippar med en gång. För att vara helt säker på att klockan gick på stryd sparade jag halva rundan och startade om klockan. Sen sprang jag fyra kilometer till. Resultatet var nedslående. Löpdatat visade fler konstiga dippar ner mot 8, 9,10 13 och till och med 19 min/km än förut. Ny felanmälan till Stryd. De erkänner nu att felet måste ligga i Stryden. Gissar att de inte löser det, men vi får se.

    Löpningen i siffror

  • Distans: 7640 m
  • Löptid: 00:41:49 tim/min/sek
  • Hastighet: 10.96 km/timme
  • Tempo: 05:28 min/km
  • puls: 160 slag/min
             är 83% av maxpuls och 76% av HRR
  • Stegfrekvens: 173 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén