Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

förkylning, löparflagga

Planering för comeback

Jag har inte kunna springa ett löpsteg sedan den 26 augusti på grund av feber och en återkommande lätt hosta. Covid-19? Men jag pysslar och planerar för min comeback så länge.

Vad kan man göra när man är raspig i halsen och hostar? Springa är uteslutet och vlogga går inte heller. Synd för nu har jag fixat till en ganska ok liten “hemmastudio” för att spela in mina första inslag om kepsar, tröjor, skor och andra löparprylar som kan vara av intresse. Men vem vill lyssna på någon som hostar och hackar? Nä, det är bara att skjuta upp.

Det jag har kunnat göra är att prova att sy ett nytt fäste för flaggan på min löparrygga. Första försöket med en träplatta på ryggen skapade för mycket tryck över hela ryggen så jag valde att sy en liten kanal på sidan istället. Tillsammans med lite skummgummi i huvudfacket som stabilisering kändes det bra när jag gjorde min testpromenad igår. Dock inte perfekt för den nedre änden av stången skavde mot revbenskanten. Så jag behöver sy dit en liten platta för att fördela ut trycket så att det inte kommer på en så bestämd punkt.

Kommentera

Tema av Anders Norén