Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

träningsdagbok

Garmin är på väg tillbaka

Det var ett par dagar sen jag sprang sist och när jag sprang låg Garmin nere. Men nu börjar Garmin komma online och mina senaste pass rullade in.

Jag har sprungit två korta rundor senaste dagarna som jag inte nämnt i bloggen. Det har regnat mycket och jag har haft lite problem med stelhet i utsidan av höger häl och höger gubbvad. Nu när datat kom in i Strava kan jag se hur jag sprungit.

Jag har sprungit tillsammans med min fru. Vi har sprungit med mina kepsar och de nya tightsen från Fusion för att samla intryck till att spela i min första video med produkttest. Kan säkert bli intressant för er som vill ha fickor på tightsen och sett Fusions reklam “ni måste testa…”. Måste ni verkligen det? Nä, snart har jag gjort det åt er.

Den första var en lunchrunda i sexminuterstempo. Jag hade tänkt springa mer, men jag nöjde mig med fyra kilometer för att gubbvaden fortfarande kändes. Den andra rundan sprang vi tillsammans till bokskogen. Jag hade med 360kameran för att försöka få lite fina bilder av prylarna. Det blev tyvärr inget vidare så jag får göra om det. Den här rundan gick också i sexminutersfart bortsett från en kilometer på mitten där jag sprang en extra slinga och fick öka för att komma ifatt sen. Gubbvaden var fortfarande ett störande moment och även högerhälens stelhet.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 10000 m
 • Löptid: 01:00:00 tim/min/sek
 • Hastighet: 10 km/timme
 • Tempo: 06:00 min/km
 • puls: 140 slag/min
           är 73% av maxpuls och 61% av HRR
 • Förbränning: 750 cal
 • Stegfrekvens: 175 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén