naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

Altra Vanish-R, träningsdagbok

Två icke loggade rundor

Sprang sex km i förrgår. Garminappen låg nere för underhåll. Tänkte att jag kunde vänta med att göra inlägget tills den syncats. Idag har jag sprungit en ny sexa som inte heller syncas och vi vet nog varför.

Troligen har Garmin drabbats av en hackerattack. Inte den gamla sortens hackers som testar sina kunskaper för att se om de kan ta sig in utan den nya moderna fula organiserade kriminella som hackar sig in, raderar och kräver lösensumma. Jävla avskum helt enkelt.

Så jag noterar manuellt mina två rundor här med ett slags snitt. Sprang nog cirka 5:20 min/km i förrgår och prick 6 min/km idag så jag loggar det som 12 km i 5:40

  Löpningen i siffror

 • Distans: 12000 m
 • Löptid: 01:07:00 tim/min/sek
 • Hastighet: 10.75 km/timme
 • Tempo: 05:35 min/km
 • puls: 156 slag/min
           är 81% av maxpuls och 73% av HRR
 • Förbränning: 1000 cal
 • Stegfrekvens: 172 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén