Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Altra Escalante 1.5, känning i vänster vad, springmotcancer.se, Springmotcancerkläder2020, träningsdagbok

Back in Black!

Det var varit många turer och justeringar för att få till en helt svart i svart tröja för Springmotcancer. Men nu är den här och givetvis tog jag en provrunda.

Ambitionen med tröjan var att den skulle se helt svart ut på håll och det gör den verkligen. Min fru undrade om det inte var något tryck alls. Så jag fick visa henne detaljerna. De syns bara i rätt ljus och rätt vinkel. Cool effekt. Inte alls en tröja för att marknadsföra ett budskap. Men önskemålet från ett par av mina följare var att stötta helt diskret.

Så jag gav mig ut för att ta lite bilder på tröjan och provspringa. Med gubbvad i vänstern var jag inte alls sugen på en runda egentligen, men det lossnade lite och gick rätt ok att springa lite drygt fyra kilometer.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 4780 m
 • Löptid: 00:25:20 tim/min/sek
 • Hastighet: 11.32 km/timme
 • Tempo: 05:17 min/km
 • puls: 153 slag/min
           är 80% av maxpuls och 71% av HRR
 • Förbränning: 300 cal
 • Stegfrekvens: 173 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén