Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

känsla = lätt, sällskapslöpning, sol, solsken, träningsdagbok, Vibram FiveFingers Speed

Lugn runda i allergitid

Midsommar med alla sina blomster är en svår tid för löpning. Har nyst och känt mig trött i flera dagar, men tog en stilla runda med frun.

Det var riktigt varmt och tryckande när vi skulle springa så jag tog vätskeryggan med mig. Ryggan har gnuggat fula märken i ett par tröjor så jag tog en gammal vit som redan var ful. Vi sprang stilla bort till bokskogen. Där drack vi lite och sen sprang vi stilla hem igen. Med en kilometer kvar möte i pappas grannar. Jag stannade och pratade lite med dem, sen fick jag göra ett ryck för att komma ikapp frun. Tyckte inte jag tryckte på så hårt, men jag var uppe i 3:30 min/km ett tag.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 6910 m
 • Löptid: 00:47:16 tim/min/sek
 • Hastighet: 8.77 km/timme
 • Tempo: 06:50 min/km
 • puls: 136 slag/min
           är 71% av maxpuls och 58% av HRR
 • Förbränning: 454 cal
 • Stegfrekvens: 165 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén