Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Altra Vanish-R, fartlek, känsla = lätt, Maffetone, sällskapslöpning, träningsdagbok

Kort kvällsrunda med frun

Idag ville min hustru var med och prova att springa nu när jag lugnat ner mig och gått över till Maffetone. Så det blev en liten kvällsrunda.

Hon har inte sprungit något på väldigt länge så vi fick ta det väldigt lugnt. Hon låg lite över 140 bpm och jag en bit under. Det var trevligt med sällskap så klart. Efter fyra kilometer tycker hon att det fick räcka. Jag fortsatte en liten bit själv. Eftersom jag inte ville var iväg så länge blev det knappt kilometer i snabbare tempo. När man sprungit i 6-7 min/km så känns 4:30 riktigt fort. Jag trodde jag sprang fortare.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 379 m
 • Löptid: 00:40:39 tim/min/sek
 • Hastighet: 0.56 km/timme
 • Tempo: 107:15 min/km
 • puls: 139 slag/min
           är 72% av maxpuls och 60% av HRR
 • Förbränning: 379 cal
 • Stegfrekvens: 166 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén