Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Uncategorized

Stoppa Corona med ett linne!

Efter att hört folk gnöla om att andra står för nära och att det borde finnas varningsskyltar slog det mig – man kan ju bära varningen själv! Så jag designade snabbt som blixten om min SpringmotCancer-tröja. Det blir linne som man kan dra på sig själv eller familjen över vanliga kläder om man måste gå och handla eller något. Givetvis passar det också perfekt när man ska ut och motionera.

Linnet är klart. Det första gänget har gått iväg till olika bärare runt om i landet. Jag har ett fåtal kvar som jag kan skicka till den som vill köpa ett. När de är slut så går det att beställa från fabriken i Lettland.

Sök kontakt med mig på Facebook via gruppen Springmotcancer eller maila naturligasteg(a)gmail.com för att köpa linne.

Beställ direkt från tillverkaren här!

Som vanligt gör jag inte det här för att tjäna pengar utan bara för att jag tycker det måste göras.

Kommentera

Tema av Anders Norén