Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

1 mil, Altra Escalante 1.5, känsla = lätt, sällskapslöpning, träningsdagbok

Utforskning av Södra Åreda

Träffade den alltid så trevlige Rasyad av en slump häromdagen. Han hade också legat lite lågt med löpningen ett tag. Så vi bestämde att vi skulle ta en lugn runda tillsammans.

Tog bilen och körde en bit utanför stan för att hitta lite nya vyer. Det råkade bli Södra Åreda. Ingen av oss hade varit där förut så vi kastade ett öga på googlemap och valde en väg på måfå. Den första vägen var en skogsväg. Det visade sig vara stolpe ut för den övergick i djupa traktorspår fulla med kallt vatten. Så vi retirerade och valde bättre grusade bilvägar.

Grusvägarna gick bättre och vi passerade lite trevliga gårdar och småpratade i sexminutersfart. Någon gång när solen sken och det var nedförsbacke gick det så klart fortare, men bara när det gick lätt. En trevlig runda på nästan prick en mil som fungerade bra med foten. Kanske har jag fått koll på mina problem nu.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 9920 m
 • Löptid: 01:04:19 tim/min/sek
 • Hastighet: 9.25 km/timme
 • Tempo: 06:29 min/km
 • puls: 149 slag/min
           är 78% av maxpuls och 68% av HRR
 • Förbränning: 726 cal
 • Stegfrekvens: 163 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén