Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Löparkläder, SpringmotcancerKläder2019

Vinterkollektionen är här!

När höstkylan kom satte jag mig och designade upp byxor, jacka och en matchande T-shirt till mig (och alla andra) som vill bidra i kampen mot cancer. Idag fick jag hem mina plagg och du kan beställa dina direkt från tillverkaren.

Till skillnad från de tidigare plaggen med Spring mot cancer har den här kollektionen inget gåvobelopp och inga swishkoder på. De visar helt enkelt bara att bäraren stöttar kampen mot cancer. Hur är upp till bäraren själv. Det är en hederssak helt enkelt.

Vinterkollektionen tillverkas av TrueStorySport. Jackan och byxorna är tillverkade i ett tunt windstopper material. De har ett par detaljer i reflexmaterial för att synas bra även i mörker. Det är inga regnplagg och när det blir kallare är tanken att man ska bära ett lager under. Eftersom de är tunna så är tanken att de även ska fungera bra resten av året som ett lätt överdragsplagg. De matchar motivet på buffen och mössan som såldes vid Växjö Marathon. Designen består av stiliserade celler och en antikropp i vitt.

Samtliga plagg beställs direkt från :
Truestorysports webbshop

Orginaluppsättningen är osponsrad nu. Om du har ett företag eller känner till något företag som vill vara med och sponsra på något sätt är det bara att höra av er. Passar det med profilen så ordnar jag dit logga på en bra plats.

Inget av kostnaden går till mig eller något annat. Det är bara tillverkningskostnaden som du betalar för. Det var inte praktiskt möjligt att ordna så någon del går direkt till en insamling så bidrag till någon av cancerfonderna får du göra själv, men använd gärna någon av insamlingens swishkoder så sammanställs det.

Kommentera

Tema av Anders Norén