Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

höst, mörkerlöpning, SilvaTrailSpeed4Xt, Tester och åsikter om prylar för löpning, träningsdagbok

Första rundan med Silva Trail Speed 4 XT

Det var mörkt och snöade lätt när jag gav mig ut med 360kameran för att dokumentera första rundan med min nya pannlampa.

Sprang först upp till elljusspåret. Sen sprang jag in på en okänd stig i skogen som inte var belyst för att testa pannlampan. Videon blev ganska kass pga att det kom snö/droppar på linsen. Ska inte spoila för mycket inför det riktiga testet där jag även ska jämföra min trailspeed med en annan lampa, men jag känner mig nöjd. Den här pannlampan ska fungera bra till min löpning känner jag.

Dagens löprunda blev intervallaktiga dryga femkilometer. Inget speciellt förutom att jag som alltid springer fortare när det är mörkt. Jag gillar inte mörker så det stressar alltid upp farten och avslappnat blir det inte.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 5500 m
 • Löptid: 00:29:41 tim/min/sek
 • Hastighet: 11.12 km/timme
 • Tempo: 05:23 min/km
 • puls: 165 slag/min
           är 86% av maxpuls och 80% av HRR
 • Förbränning: 371 cal
 • Stegfrekvens: 172 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén