Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Alivia Cancerförsäkring, Cancerinsamlingslopp, springmotcancer.se, SpringmotcancerKläder2019

Växjö Marathon gav över 5000 kronor till CancerRehabfonden

Nu är allt klart och summerat från Växjö Marathon. 23 buffar, 5 mössor och 11 tröjor såldes och inbringade över 5000 kronor till CancerRehabFonden. Här hittar du video och över 500 löparbilder från loppet.

När jag kontaktade Kent på Alivia för att få stöd att få ut insamlingströjor till fler än mig själv undrade han om det gick att ordna ett lopp. Att ordna ett helt nytt lopp är ingen lätt sak, men efter samråd med Växjö löparklubb så kom vi fram till att ordna så den som vill kunde springa för springmotcancer i samband med Växjö Marathon.

Det blev en del att stå i för att få ihop det. Först skulle jag fixa fram en design på tröjor. Sen skulle provexemplar tillverkas och så skulle vi få ut det till de intresserade. Det blev hektiskt och tyvärr nådde vi nog inte ut så bra eftersom jag förstått att de flesta inte hört talas om erbjudandet. Men jag är enormt stolt över att fått träffa och räcka över tröjorna till den tappra skaran som ställde upp och sprang i loppet.

Kent från Alivia fanns också på plats i Växjö och var med och sålde buffar och mössor där hela intäkten gick till CancerRehabFonden. Som en bonus var Kent även med och delade ut gel som sponsrats av Alivia och Umara till löparna under loppet.

Jag hoppade in mitt i loppet och sprang en mil med löparna för att prata med några och fånga stämningen på video. När jag gick mellan aktiviteterna passade jag också på att ta foton av de löparna som passerade. Jag har lagt upp alla bilder i ett album här på bloggen i ett mindre format. Om du hittar en bild på dig själv som du hemskt gärna vill ha i orginalstorlek kan du höra av dig till mig.

Vill du vara med och springamotcancer?

Kläderna köper du direkt från TrueStorySports. För tillfället finns Mössa och buff, men fler plagg är planerade. Dessutom finns ett fåtal subventionerade tröjor och buffar kvar efter maran. Kontakta mig om du är intresserad av dem

PS! Prenumerera gärna på Youtubekanalen. Jag behöver fler prenumeranter för att kunna byta namn på den.

Löparbilder från Växjö Marathon

2 Kommentarer

  1. Torbjörn Westman

    Vilket makalöst jobb du gör, Andreas. Bravo! Och som du sa var det nog till stor del linnets förtjänst att jag klarade min drömgräns. 😉

    • Olorin

      Tack, Torbjörn. Man ska inte förhäva sig, men för egen del känns det lite som att jag tar på mig en rustning som ger lite extra kraft när jag tar på mig springmotcancerloggan i ett lopp. Hoppas vi ses i något lopp 2020.

Kommentera

Tema av Anders Norén