naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

6 km Bokhultet ToR, Altra King MT 1.5, bokskogen, höst, regn, träningsdagbok

6 km i det bruna

Höstfärgerna är borta. Det röda, gula och orange ersätts nu av den bruna årstiden. Blött, lerigt och kladdigt blir det.

Gjorde ett försök med runstreak den här veckan, men fick avbryta för ett par dagar sedan när höger benhinna började ömma. Efter lite funderande kring skoskavet jag får av mina Altra King MT 1,5 stoppade jag i ett par extra sulor innan jag gav mig av idag. Kanske kan det hjälpa att fylla ut längs ner så att foten kommer upp lite från den smala delen av skon nedtill.

Det blev sex kilometer i november regnet. Ganska ok väder att springa i. Benhinnan kändes ok idag, men vaderna var fortfarande tunga så det blev sex ganska sega kilometer i småregnet. Det blev alltså inte en så lång runda idag, men det kändes bättre i skon så utfyllnadslösningen kan vara rätt väg att gå.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 5690 m
 • Löptid: 00:34:49 tim/min/sek
 • Hastighet: 9.81 km/timme
 • Tempo: 06:07 min/km
 • puls: 165 slag/min
           är 86% av maxpuls och 80% av HRR
 • Förbränning: 437 cal
 • Stegfrekvens: 173 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén