Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Altra Vanish-R, träningsdagbok

1 mil med kameran på maran

Jag var med som funktionär och som ansvarig för RunCharity på Växjö Marathon. För att få till en intressant film längre fram sprang med kameran en bit i fältet.

Jag kommer att lägga ut ett längre inlägg om maran. För att logga min lilla löprunda i loppet med kameran gör jag detta inlägg. Det blev en mil mitt i loppet i varierande tempo. Någon hundring i 3:30-fart för att heja fram ledaren i loppet. Ett ryck i fyrafart med en annan löpare, men mestadels 5:30-fart som co-runner till Tommy. Inget märkvärdigt, men jag kände mig pigg och alert så känslan var bra förutom att jag faktiskt fick en tendens till blåsor under framfoten. Så det kändes skönt att jag inte skulle springa hela loppet.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 10440 m
 • Löptid: 00:54:41 tim/min/sek
 • Hastighet: 11.46 km/timme
 • Tempo: 05:14 min/km
 • puls: 164 slag/min
           är 85% av maxpuls och 79% av HRR
 • Förbränning: 702 cal
 • Stegfrekvens: 175 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén