naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

Löparkläder, springmotcancer, SpringmotcancerKläder2019

Buff och mössa för en anticancerNinja

Det har gått fort senaste veckorna, men efter ett par intensiva sena nätter framför datorn lyckades jag knåda ihop en bra design till vinterkollektionen för Springmotcancer. Först ut blir mössan och buffen som kommer att säljas vid Växjö Marathon nu på lördag den 19 oktober.

Alla som kommer ner till Alivia Cancerförsäknings plats vid start/varvningen för Växjö Marathon kan köpa den helt nya Springmotcancer mössan eller buffen på plats. Eftersom Aliva så generöst köpt in plagg till loppet kommer intäkterna helt och hållet att gå till CancerRehabfonden på lördag. Köparna swishar priset direkt till CancerRehabfonden. Minikostnad är 40kr för buffen och 75kr för mössan, men vi uppmanar givetvis köparna att betala mer eftersom hela beloppet går till ett gott ändamål.

Efter loppet kommer plaggen att kunna köpas direkt från Truestorysports webbshop. I nuläget är plaggen inte subventionerade där så priset i shoppen är rent tillverkningspris och bäraren får sedan själv avgöra vad hen vill göra för donation till insamlingen.

Både mössa och buff har den nya Springmotcancer-loggan på ena sidan och Alivias logga på baksidan.

Kommentera

Tema av Anders Norén