naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

Löparkläder, owayo, springmotcancer, SpringmotcancerKläder2019, träningsdagbok

Nya kläderna är här!

Jag har gjort över 200 designjusteringar sen jag började skissa på insamlingskläderna. Idag tog jag nervöst emot leveransen av över 50 plagg.

Enligt prognosen skulle kläderna skickas från Tyskland igår och komma fram nästa veckan, men redan idag kom de till mig. Så jag fick hasta iväg och köpa portopåsar, packa om och skicka ut till alla väntande löpare.

När jag öppnade mina egna plagg kunde jag lättat konstatera att de blev riktigt lyckade. Egentligen hade jag inte planerat att springa idag, men givetvis kunde jag inte hålla mig från att springa en kort testrunda. Jag spelade in en kort video för att se hur plaggen ser ut, men det blev väldigt krumt att filma sig själv bakifrån så det får jag göra om med lite assistans.

Hoppas få se många kul inlägg och bilder från löpning med plaggen och att många använder QR-koderna på ryggen för att donera till cancerfonderna. Jag testade QR-koden på min tröja och den fungerade.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 4600 m
 • Löptid: 00:24:53 tim/min/sek
 • Hastighet: 11.09 km/timme
 • Tempo: 05:24 min/km
 • puls: 152 slag/min
           är 79% av maxpuls och 70% av HRR
 • Förbränning: 289 cal
 • Stegfrekvens: 175 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén