Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

CancerRehabFonden, springmotcancer.se

Nu samlar vi in till rehab efter cancer också!

Om cirka en månad får jag sällskap av ett dussin härliga människor som också kommer att springa för Springmotcancer. Fler orkar mer så nu breddar vi insamlingen till CancerRehabFonden också.

CancerRehabFonden samlar in pengar för att arrangera rehab-läget till de som behandlats för cancer. Egentligen skulle det inte behövas. Alla som behandlats mot cancer borde få en fullständig rehabilitering både fysiskt och psykiskt när behandlingen är avslutad. Så är tyvärr inte fallet. När jag började min rehabresa kände jag inte till CancerRehabFonden. Hade jag känt till dem när jag gick in i min behandling skulle jag säkert sökt till deras rehabläger.

Vill du hjälpa fler som gått igenom sin cancerbehandling att komma tillbaka till livet igen ska du donera en slant till CancerRehabFonden. Använd gärna QR-koden för Swish här nedan så kommer bidragen att följas upp. QR-koden fyller i 50 kronor som standard, men du kan ändra till valfritt belopp.

Kommentera

Tema av Anders Norén