Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Gävle Halvmaraton, Löparlopp, springmotcancer.se

Snart Gävlar!

Den fjärde maj tänker jag göra min halvmaradebut i Gävle. Jag har sprungit distansen förr, men det här blir första gången i ett lopp. Hoppas på sällskap.

Har en gammal skolkamrat som bor I Gävle och datumet passade i kalendern så därför valde jag Gävle halvmara som debutloppet. Har varit i kontakt med Hemlingby löparklubb lite och fått ett par bilder från dem till bloggen. Det verkar vara ett trevligt normalstort lopp.

Jag planerar att springa på cirka två timmar och ta med mig min Insta360 One X för att filma delar av loppet. Det vore trevligt om andra löpare dyker upp och säger något intressant och vill springa med mig och bidra med en slant till cancerfonden. Tänker du vara med i Gävle? Hör av dig så kanske vi kan gruppera oss inför loppet.

Kommentera

Tema av Anders Norén