Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

magproblem, Snötippen ToR 4km, snötippenfyran, träningsdagbok, Vibram FiveFingers Speed

Magkamp

Kom hem efter konferensen och gav mig ut på en vanlig runda som blev ovanligt kämpig för magen. Till min förvåning har min mage fungerat mycket bättre under löpning är i vanliga livet efter operationerna, men i kväll kändes den inte bra.

Jag gav mig ut för att springa en vanlig träningsrunda när jag kom hem från två dagars avdelningskonferens. Benen kändes så där tjocka och luddiga som de kan göra efter en rejäl urladdning och Varvetmilen i Söndags var en ganska bra genomkörare. Den luddigheten var rätt skön, men efter ungefär en kilometers löpning idag ersattes den känslan med känslan att jag höll på att skita på mig. Det var längesen jag känt så, men jag tänkte att den känslan nog skulle gå över så jag fortsatte. När jag sprungit två kilometer hade den känslan intensifierats så jag vågade inte längre utan sprang tillbaka. Löpningen hem var en kamp för att knipa ihop. Jag lyckades precis hålla ihop och störta in på toa i tid.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 4190 m
 • Löptid: 00:23:05 tim/min/sek
 • Hastighet: 10.89 km/timme
 • Tempo: 05:30 min/km
 • puls: 149 slag/min
           är 78% av maxpuls och 68% av HRR
 • Förbränning: 306 cal
 • Stegfrekvens: 165 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén