naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

Göteborgsvarvet, Löparlopp, springmotcancer.se

Jag måste till Göteborg

Efter en längre periods velande så betalade jag min startplats för Göteborgsvarvet igår. Nu är det “bara” det praktiska runt loppet att lösa.

När jag hade bestämt mig för att springa mot cancer dök Göteborgsvarvet upp i skallen. Inte superlångt och fullt med folk att lyfta upp budskapet för. Perfekt på många sätt. Tyvärr har det praktiska runt loppet visat sig vara riktigt besvärligt att lösa. I skrivande stund har jag inte hittat någon i klubben som jag kan dela resan eller eventuellt boende med.

Men jag hoppas ändå att det löser sig på nåt vis. Om ni känner någon som vill hyra ut nån kvadratmeter sovsäcksyta till en löpare eller som ska åka till Varvet från Växjö skulle jag bli lycklig för detta tips.

Kommentera

Tema av Anders Norén