naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

springmotcancer.se

Spring mot cancer där du är söndagen 31 mars!

Motion är ett bra sätt att hålla sig frisk. Att springa stärker immunförsvaret och kan förhindra sjukdom. Det har nyligen även påvisats att träning till och med kan ha positiva effekter på patienter som genomgår en cancerbehandling. Mars är den officiella tarmcancermånaden. Var med och spring ett träningspass till förmån för cancerfonden och för utvecklingen av bättre behandlingsmetoder i framtiden.

Växjö:
Passet startar på söndag 31e mars klockan 14:00 vid Södras kontor på skogsudden i Växjö. Vi springer runt Växjösjön i prattempo (alla ska med, gruppindelning om det behövs). Spring så många varv du vill och skänk så mycket du vill per kilometer till cancerfonden.

Resten av landet:
Spring var du vill, tagga och swischa in ditt bidrag till Cancerfonden enligt nedan.

Beloppet swishas in till cancerfondens nummer 90 1951 4 med meddelandet BESEGRA 22542.

Sprid, dela så mycket ni kan!

Eventet finns även upplagt på Facebook
https://www.facebook.com/events/979154905626280/

Kommentera

Tema av Anders Norén