Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

cancerfonden, elljusspåretTeleborg, känsla = normal, kvällspass, kyla, mörkerlöpning, naturligastegsfemmamotcancer, träningsdagbok, Vibram Fivefingers Bikila LS

Avslutande helgrunda i skymningen

Kände mig rätt pigg och magen var ok så jag passade på att avsluta helgen med en kort runda i skymningen. Sprang fyra kilometer med snittfart 5:30 min/km. Vaderna var stela hela vägen, men lite träningsvärk kan man hantera. Hade kunna plåga mig ett par kilometer till, men kände att en måttlig runda var lagom för att hinna hem innan det blev kolsvart. Testade att ta en selfie med självutlösaren som avslutning. Blev ingen vidare skärpa i bilden, men den visar i alla fall rätt tydligt att det inte är meningslöst med skarpa färger så man syns i mörkret.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 4000 m
 • Löptid: 00:22:20 tim/min/sek
 • Hastighet: 10.75 km/timme
 • Tempo: 05:35 min/km
 • puls: 145 slag/min
           är 76% av maxpuls och 65% av HRR
 • Förbränning: 400 cal
 • Stegfrekvens: 150 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén