Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

cancerfonden, känsla = normal, Löpning, träningsdagbok

Dags för elljuslöpning

När jag gav mig ut för att springa nyss tog jag inte ens med mig mobilen för jag visste att det inte skulle bli en enda bild ändå. Det är så mörkt nu att det skulle bra bli svart. Så jag fick förlägga hela min runda till cykelvägar och ett varv upp i elljusspåret. Inget speciellt alls hände. Blev 5,8 km med snittfart 5.30 min/km vilket alltså betyder lite en hygglig start på veckan och 30 spänn till min cancerfondsinsamling.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 5800 m
 • Löptid: 00:31:57 tim/min/sek
 • Hastighet: 10.89 km/timme
 • Tempo: 05:30 min/km
 • puls: 158 slag/min
           är 82% av maxpuls och 74% av HRR
 • Förbränning: 431 cal
 • Stegfrekvens: 174 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén