naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

känsla = tung, Löpning, mysbyxor, Snötippen ToR 4km, Vibram Fivefingers Bikila LS

Åhh så tungt!

Har just sprungit min vanliga fyra. Det gick en minut långsammare än sist och det kändes tungt hela vägen. Det går enkelt uttryckt inte bra just nu. Gick på jobbets tennistid i torsdag och drog sönder en muskel i axeln efter ungefär en halvtimmas spel. Min plan för veckan var att jag skulle sprungit igår, men då var det storm. Idag var det blåsigt och kallt så jag drog på mysbyxor och jacka. Vet inte om det var därför, men tungt gick det. Ska jag fixa målet med tre löppass per vecka måste jag ut i morron, men just nu känns det tveksamt.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 4020 m
 • Löptid: 00:22:27 tim/min/sek
 • Hastighet: 10.74 km/timme
 • Tempo: 05:35 min/km
 • puls: 157 slag/min
           är 82% av maxpuls och 74% av HRR
 • Förbränning: 297 cal
 • Stegfrekvens: 174 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén