Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

2XU Elite korta tights, höger knä, Känning, känsla = normal, Löpning, Minimalistisk löpning, träningsdagbok, Vibram Fivefingers Bikila LS

Perfekta förutsättningar

17 grader, lite lätt molnigt och ingen vind. Vad mer kan man önska sig på en löprunda? Det var så fint att till och med fjortonåringen följde med. Han sprang två kilometer med mig, sen fick jag springa solo fyra kilometer. Lätt känning i högerknä från och med halva rundan ungefär annars inget speciellt att tala om idag. Blev 6 km totalt och snitt på 5:40 min/km.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 6050 m
 • Löptid: 00:34:23 tim/min/sek
 • Hastighet: 10.56 km/timme
 • Tempo: 05:40 min/km
 • puls: 157 slag/min
           är 82% av maxpuls och 74% av HRR
 • Förbränning: 445 cal
 • Stegfrekvens: 175 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén