Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

känsla = normal, träningsdagbok, Vibram Fivefingers Bikila LS, Vikaholmsfyran

Värme, renovering och mycket annat i vägen…

Har semester, men att ut och springa i 30 graders värme är inte min grej. Dessutom har vi dragit igång att byta panel på huset så det har inte alls passat att dra ut på någon runda. Idag blev en hel upp och nervänd dag, men när det lugnade ner sig nu ikväll gav jag mig ut för att springa av mig tankarna. Det gick inte så bra, men löpningen gick bättre än väntat efter nästan en löpfri vecka. Fyra kilometer utan att maxplåga mig gick ändå på för tillfället acceptabla 5.30 min/km.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 4150 m
 • Löptid: 00:23:05 tim/min/sek
 • Hastighet: 10.79 km/timme
 • Tempo: 05:33 min/km
 • puls: 159 slag/min
           är 83% av maxpuls och 75% av HRR
 • Förbränning: 308 cal
 • Stegfrekvens: 174 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén