Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

comeback, känsla = tung, Löpning, träningsdagbok, Vikaholmsfyran

Sjukt imponerande Kimmen!

För länge sen försökte jag haka på några av dina träningsrundor Kimmen. Det slutade med att jag gick in i väggen för det mesta, men att du en dag skulle gå och ta SM-medalj på 100 km hade jag inte kunnat tippa ändå. Grattis som fan Joacim “Kimmen” Martinsson . För den som inte vet vad jag talar om läs här.

Själv har jag varit febrig, hostig, haft huvudvärk och varit dålig i magen i drygt en vecka och inte sprungit ett steg på ännu lite längre, men det här gav inspiration till en tung fyrakilometersrunda på 22.49 nu. Kan inte ens minnas i vilken gång i ordningen det är jag gör en liten comeback, men vad jag vet med säkerhet är att jag aldrig sprungit genom en överblommad äng så här tidigt på året. Det här är verkligen en sommar som rivstartat.

Kommentera

Tema av Anders Norén