Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

träningsdagbok, Träningskläder, Vibram Fivefingers Bikila LS

Fikapauslöpning

Hade en del huvudvärk när jag vaknade i morse. Jobbade fram till niosnåret. Eftersom jag jobbade hemma bytte jag ut fikapausen mot en kort löprunda istället. Sprang till bokskogen och vände efter två kilometer. Löparklockan visade alla möjliga stolliga pace-tider medan jag sprang, men jag hade på känn att jag låg mellan 5:30 och 6 minuter ungefär. På sista kilometern hem ökade jag tempot och kände lite fartvind i håret. Det brukar betyda fart runt 4:30. Det stämde nog rätt bra för totalt gick de fyra kilometerna på 21:18 och den sista kilometern på 4:50. Inga speciella besvär under rundan. Huvudvärken lättade, men försvann inte helt.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 4050 m
 • Löptid: 00:21:18 tim/min/sek
 • Hastighet: 11.41 km/timme
 • Tempo: 05:15 min/km
 • puls: 165 slag/min
           är 86% av maxpuls och 80% av HRR
 • Förbränning: 290 cal
 • Stegfrekvens: 177 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén