naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

känsla = normal, Löpning, Minimalistisk löpning, träningsdagbok, Vibram Fivefingers Bikila LS, Vikaholmssexan

En sexa med bra avslut

Det är en härlig tid så här mellan sensommar och höst. Luften är frisk, men det är ännu varmt i luften och träden är gröna. Inspirerad av detta tog jag en 10 minuter längre lunchrunda idag för att få vistas lite längre under de gröna träden.

Snittade i  ungefär 5:30 minuter per kilometer idag så det var ganska jobbigt. Det är ungefär på gränsen till vad jag tål för lite längre rundor och pulsen ligger då stadigt i dödens zon (ca 170 bpm). Men ansträngningen till trots kändes det ändå inte så plågsamt att det avhöll mig från en ökning på den avslutande sista kilometern. Den sista kilometern gick på fina 4:49.

img_3047

  Löpningen i siffror

 • Distans: 6020 m
 • Löptid: 00:32:48 tim/min/sek
 • Hastighet: 11.01 km/timme
 • Tempo: 05:26 min/km
 • puls: 165 slag/min
           är 86% av maxpuls och 80% av HRR
 • Förbränning: 444 cal
 • Stegfrekvens: 173 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén