Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Löpning, sol, solsken, värme, Vibram Fivefingers Bikila LS, Vikaholmsfyran

En knapp fyra i solen med sonen och tre pass i veckan för tredje veckan i rad

Tyckte det kunde vara läge med en liten löprunda i solskenet och fick med mig äldste sonen som behövde röra sig från sitt esportande. Vi sprang i jämnt tempo och det tog strax under 22 minuter att avverka rundan på knappt fyra kilometer. Idag var det varmt och det tyckte han var jobbigt så jag var piggast och gled ifrån några sekunder på sista hundringen. Kände mig fräschare än på förra rundan så det kanske går lite framåt igen.

Upptäckte precis en glad överraskning när jag tittade i min träningsdagbok. jag har sprungit tre pass per vecka i tre veckor i rad nu. Därmed har jag avverkat 15, 15 och 12 kilometer per vecka. Wow, det var långt bättre än jag trodde.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 3720 m
 • Löptid: 00:21:57 tim/min/sek
 • Hastighet: 10.17 km/timme
 • Tempo: 05:54 min/km
 • puls: 158 slag/min
           är 82% av maxpuls och 74% av HRR
 • Förbränning: 279 cal
 • Stegfrekvens: 171 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén