Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Löpning, skavsår

Porrfilmspung och löpning

När jag sprang långa rundor på över ett par mil hade jag problem med skav i runt skrotum. Jag provade vaselin och olika kalsonger utan större framgång. Jag sökte på forum och frågade efter tips, men någon magisk lösning uppenbarade sig inte. det som funkade bäst var att skippa kalsonger och gå direkt på tights.

När jag opererades för tarmcancer i början på mars så rakade kirurgerna magen och en bit nedåt. Det kändes konstigt att vara halvt rakad i underlivet så jag bestämde mig för att raka rubbet. Det blev med alltså vad som på webbspråk kallas porrfilmspung. Jag gjorde det inte med någon tanke på löpningsresultat, men nu slår det mig att det kanske är ännu bättre än kalsonglöst? Eller så är det helt värdelöst. Vi får se.

Nu har jag bara gjort ett par korta rundor för jag har inte ork till mer, men eftersom jag precis kommit över den första fasen med stickande kliande “stubb” och “hårklipp” ska jag hålla i detta ett tag och se om det är bättre eller sämre för skav när man springer. Om någon har erfarenheter av detta så får ni gärna dela med er för jag har ingen lust att upprepa misstag i onödan.

Kommentera

Tema av Anders Norén