Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

löparskor, täta skor, träningsdagbok

Trevligt med sällskap i slasket

Nu är det nog mer vinter än höst. Det var regnblandad snö och nollgradigt när jag gav mig ut på veckans runda nyss. Idag fick jag sällskap av 12åringen. Det betyder stillsam fart i drygt sex min per km. Först två kilometerna gick bra, men sen fick han diffust ont i magen så vi fick mestadels gå tillbaka. Kallt och blött och när vi började gå fick jag skav mellan tårna. Vibram Lontra är för stela i materialet. Inget jag rekommenderar.

Så det blev inte så mycket till träning, men det var ändå lite trevligt att vara ute och småprata lite med honom.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 4790 m
 • Löptid: 00:39:30 tim/min/sek
 • Hastighet: 7.28 km/timme
 • Tempo: 08:14 min/km
 • puls: 152 slag/min
           är 79% av maxpuls och 70% av HRR
 • Förbränning: 358 cal
 • Stegfrekvens: 139 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén