naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

Inov-8 Trailroc 235, löparskor, magproblem, träningsdagbok

Magstopp och Pokestops

Det bubblade lite i magen så jag tog med telefonen för att i sämsta fall sluta springa och gå och samla Pokemon åt sonen. Magen var orolig redan från start och jag var på vippen att stanna flera gånger under den första kilometern, men jag gjorde inte det och det dök inte heller upp några lockande Pokemons. Efter 3 kilometer hade magen stabiliserat sig och det kändes rätt ok. Efter fyra så dök det up en Pokemon som jag fångade efter en del strul. Tummen duger inte till att precisionsswipa med helt enkelt.

Startade om, och sprang några hundra meter till innan det dök upp en ny Pokemon jag inte sett förr. Fångade den och startade om. Då startade också magen om att bubbla. Efter sex kilometer ungefär kändes magen så orolig att jag stannade vid ett Pokestop. Lite lugn och ro räckte för att få magen i balans igen. Sen gick jag ett par kilometer hemåt. Joggade sista två kilometerna. Det var inte den trevligaste rundan precis, men i alla fall lite aktivitet.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 8880 m
 • Löptid: 00:55:37 tim/min/sek
 • Hastighet: 9.58 km/timme
 • Tempo: 06:15 min/km
 • puls: 151 slag/min
           är 79% av maxpuls och 69% av HRR
 • Förbränning: 688 cal
 • Stegfrekvens: 165 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén