naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

känsla = stark, Löpning, Minimalistisk löpning, Södra Bergundasjön runt, sol, solsken, sommar, träningsdagbok, Vibram Fivefingers Bikila LS

Nu är det sommar!

Nu är det sommar på riktigt så jag har spenderat den här dagen på sjön i gassande sol. Fisket var uselt. Fick bara ett par små abborrpinnar, men solen var det fart på. Efter 8 timmar var underarmarna rödglödgade.  Efter ett par dagars förkylning tidigare i veckan blev det här veckans enda runda. Var rätt osäker på formen dels pga förkylningen, men kanske minst lika mycket för att jag suttit och fiskat i solsken med bara ett par mackor under 8 timmar. Inte precis någon energirik uppladdning. Men jag drog mina gamla vanliga 11,5 gruskilometer runt sjön på 57 minuter. Helt ok. Rent av bra med nuvarande träningsbakgrund. Sista tre kilometerna höll jag mig under fem min/km i snitt och avslutande hundringarna gick klart under fyra. Inga vadproblem idag alltså.

  Löpningen i siffror

 • Distans: 11110 m
 • Löptid: 00:57:32 tim/min/sek
 • Hastighet: 11.59 km/timme
 • Tempo: 05:10 min/km
 • puls: 164 slag/min
           är 85% av maxpuls och 79% av HRR
 • Förbränning: 834 cal
 • Stegfrekvens: 175 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén