Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

bajs

Undrar om jag någonsin kan vara med i Wings for life

När magen vände upp och ner i onsdags var jag säker på att det var lite matförgiftning som skulle gå över fort. Idag fyra dagar senare är läget lika skitdåligt. Jag springer inga lopp, men det finns ett enda lopp som jag gärna skull vilja vara med i – Wings for life. Ett koncept där man mest tävlar mot sig själv, på ett annorlunda sätt och avgiften går till en god sak. 

Starten för årets lopp går idag läste jag nu när jag sitter på toa och det forsar ur magen. Men det jag var inte anmäld för mina problem började tdigare i år så anmälan var aldrig aktuell. Har inga ambitioner på någon fantastisk prestation, men om jag skulle vara med så vill jag vara i form för att njuta av loppet och ha en chans att hålla bilen bakom ett par mil i alla fall. 

Jag börjar tyvärr ge upp hoppet om att någonsin kunna vara med eftersom just våren blivit en sån skitsäsong för mig senaste åren. VABruari slår till varje år och och följs upp av strid ström av småsjukdomar.

Kommentera

Tema av Anders Norén