Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

bokskogen, känsla = tung, Noll drop, pulsmätning, Stela vader, träningsdagbok, tunnelrundan, vår, Vibram Fivefingers Bikila LS

En blytung åtta

Har lyckats springa med en viss kontinuitet senaste månaden, men idag fick jag inte skörda frukterna av det. Efter ett par kilometer blev vaderna blytunga och då sprang jag ändå sakta. Höll mig över 5:20 lite drygt i snittfart idag. Den fjärde kilometern påstod runmeter gick på hemska 6:50, men så sakta kan jag inte ens springa så det var uppenbart fel. Jag vet var mitt gamla märke ligger och jag fick passera det med råge så var det något som stulade i GPSen där. Sprang tunnelrundan som enligt mina vanliga mått är 8 km. Idag mättes den till drygt 7,7 på över 44 minuter. Ett väldigt svagt resultat och desto mer förbryllande då att pulsen snittade på 162 bpm.

 

 

  Löpningen i siffror

 • Distans: 7750 m
 • Löptid: 00:44:23 tim/min/sek
 • Hastighet: 10.48 km/timme
 • Tempo: 05:43 min/km
 • puls: 162 slag/min
           är 84% av maxpuls och 77% av HRR
 • Förbränning: 584 cal
 • Stegfrekvens: 172 steg/min

Kommentera

Tema av Anders Norén