naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

barnidrott, Bokhultet, träningsdagbok, Vibram Fivefingers Bikila LS

4 km med sonen och 6 km solo

Min son vill gå och se på Star Wars på bio idag. Det var morot nog för att få ut honom att springa. Vi sprang fyra kilometer tillsammans i grådasket. Han hade håll i början, men kämpade på bra och sista två km var problemfria. 

När vi passerade hemmet fortsatte jag. Ökade farten ett snäpp från 6:20 till 5:20 min/km. När jag kom i bokskogen kom jag in lite i ett flow. Låg lite under fem min/km när jag mötte en okänd löpare några hundra meter före min vändpunkt. Kändes som att han låg runt 6 min/km så när jag vänt siktade jag på att jaga ikapp. Bara för att ha ett mål liksom. Svischade fram i fyrafart ett tag, när jag inte såg honom efter cirka två kilometer kändes det som han svängt av. Droppade av till femfart igen. Sista kilometern kändes lite slitig, men jag kan nog klassa det som normalt i dagsläget.

    Löpningen i siffror

  • Distans: 10020 m
  • Löptid: 00:56:38 tim/min/sek
  • Hastighet: 10.62 km/timme
  • Tempo: 05:39 min/km
  • Förbränning: 733 cal

Kommentera

Tema av Anders Norén