Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

känsla = lätt, sällskapslöpning, Södra Bergundasjön runt, träningsdagbok, Vibram Fivefingers Bikila LS

16 km och mycket snack om världsläget

Satt och spelade lite datorspel igår kväll då jag snappade upp att det pågick nåt elände i Paris. När jag slog på TVn fick jag in vidden av det vidriga och kunde inte somna förrän klockan tre. När jag sen vaknade halv nio i morse slog jag så klart på TVn igen. I ett försök att rensa hjärnan lite från domedagskänslan så bjöd jag in Robban att följa med på en löprunda runt sjön. Han hakade på. Vi hade tur och fick solsken och fina förutsättningar, men givetvis kunde vi inte hålla oss ifrån att prata om eländet ändå.

Men det blev en bra runda i alla fall. med ett par små stopp på slutet blev det cirka 16 kilometer för mig i 5:20 fart ungefär. En av min längre rundor på länge och utan stoppen för “nedsnack” och “hälsa på Kjell” som fick mig att frysa till lite på slutet så hade jag nog dragit två hela varv för jag kände mig rätt pigg idag.

    Löpningen i siffror

  • Distans: 15840 m
  • Löptid: 01:25:12 tim/min/sek
  • Hastighet: 11.15 km/timme
  • Tempo: 05:22 min/km
  • Förbränning: 1147 cal

Kommentera

Tema av Anders Norén