naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

Sony Smartwatch, träningsdagbok

Fuck Sony Smartwatch och Ghostracer!

En sån jävla idotklocka. Nån som vill ha en Sony Smartwatch? Säg till mig. Nu är jag heligt förbannad på den jävlen. Har inte sprungit nåt den här veckan så jag drog på mig den och satte iväg på en sexa i hög fart. Höll 4:30 första kilometern. Såg att den inte visade splittider i Ghostracer, men den hade GPS-signal och tiden rullade i alla fall så jag tänkte att hursomhelst så kan jag räkna ut tempot när jag kommer hem. Passerade två km på 9:10, tre på strax under 14, fyra lite under 19 och sen kollade jag inte på klockan efter 5. Gav järnet sista biten hem och stoppade Ghostracer efter lite drygt sex km. Gick lite fram och tillbaka och hämtade andan och tryckte på save and upload. Ghostracer startades om och jag gick hem. Nu när jag kom hem öppnade jag Runmeter på webben för att se om jag fått in några splits eller om jag skulle få nöja mig med sluttiden. Fuck! Den jävla prylen hade avslutat min runda efter 1,15 km och inte sparat ett dyft – inte ens sluttiden. Ahh, så förbannad man kan bli. Om någon vill prova den här jävla mackapären är den till salu billigt!

    Löpningen i siffror

  • Distans: 6000 m
  • Löptid: 00:27:07 tim/min/sek
  • Hastighet: 13.28 km/timme
  • Tempo: 04:31 min/km
  • Förbränning: 434 cal

Kommentera

Tema av Anders Norén