Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Inov-8 Trailroc 235, Sony Smartwatch 3, Tester och åsikter om prylar för löpning, träningsdagbok

Runkeeper har inte vaknat än

Sprang en runda idag med både Smartwatchen och iPhonen. Försökte även idag att få igång Runtastic och Mapmyrun, men ingen av dem ville starta så det blev Runkeeper igen. Innan jag gav mig iväg försökte jag kolla om GPSen hittade sattelliterna, men det finns inget sätt att se det på klockan tydligen och väntar jag mer än typ 20 sekunder så går den ur Runkeeper. Så utan att vara säker gav jag mig iväg. Sprang samma 6,8 km och satte mig för att jämföra när jag kom hem, men Runkeeper svarade inte i Androidläget så det går inte att synka datat. Nu sex timmar senar så går det fortfarande inte att logga in till datat i Runkeeper. Buggig app. Det verkar inte vara mycket som funkar med en Smartwatch. Börjar bli förbannat trött på den. Runmeter i iPhonen loggade det till en ordinär runda på 33 minuter d.v.s. ca 5 min/km.

    Löpningen i siffror

  • Distans: 6770 m
  • Löptid: 00:33:55 tim/min/sek
  • Hastighet: 11.98 km/timme
  • Tempo: 05:00 min/km
  • Förbränning: 493 cal

Kommentera

Tema av Anders Norén