naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

träningsdagbok, Vibram Fivefingers Bikila LS

Det mörknar – projekt fyra del 6

Gav mig ut för att springa min planerade fyra ikväll. Klockan blev 21:00 mitt under rundan och ungefär då insåg jag att det var så mörkt att jag inte längre kunde se om det var fri grusväg eller stenar, rötter eller hålor framför mig. Eftersom jag brutit tår förr så kändes det läskigt, men det var inte mycket annat att göra än att fortsätta kuta och hoppas på turen. Det gick bra idag och jag tog mig runt den fyra kilometerna på 18:38. En hygglig tid med mina mått. Gick ut lite lätt på fem blankt, men i övrigt så låg jag på ungefär så hårt jag kan i nuvarande form. Kände mig lite orolig i magen och skippade magövningar och utfall idag.

    Löpningen i siffror

  • Distans: 4070 m
  • Löptid: 00:18:53 tim/min/sek
  • Hastighet: 12.93 km/timme
  • Tempo: 04:38 min/km
  • Förbränning: 294 cal

Kommentera

Tema av Anders Norén