Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

löparskor, träningsdagbok

Projekt fyror – del 4 och 5

Skulle sprungit igår så klart. Benen var pigga och allt kändes ok fram tills jag skulle lyfta tvååringen i trappan. Då steg jag konstigt och fick akut ont i en fot. Så jag stod över igår. Idag gav jag mig ut i sällskap med 11åringen. Det gick jättefint, vi sprang tillsammans och han hade inga problem idag så vi höll jämn fart runt 6 min/km i 4 kilometer. Sen gjorde vi ett ryck för att han trodde att vi kunde komma upp i elitens maratempo. Vi gjorde ett ryck och fort gick det, men inte 3 min/km. Hur fort vet jag inte för jag fumlade med mobilen och fick stanna för att slå av lapet. Så den intervallen peakade vid 4 min/km ungefär. Fortare gick det, men inte tre. Sen gick vi hem. Han gick in och jag stannade i trädgården och gjorde 3×30 plankan, 2x15utfallsteg och 2×15 tåhäv.

    Löpningen i siffror

  • Distans: 4840 m
  • Löptid: 00:30:16 tim/min/sek
  • Hastighet: 9.59 km/timme
  • Tempo: 06:15 min/km
  • Förbränning: 355 cal

Kommentera

Tema av Anders Norén