Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

återhämtningspass, träningsdagbok, Vibram Spyridon LS

Vägen tillbaka känns så lång

Idag var jag svag, men jag hade lite huvudvärk på eftermiddagen som tvingade mig ut på en löprunda. Var lite mör i både lår och underbenen redan innan jag gav mig iväg så jag fick ta det lugnt. Vilket det i och för sig ändå lär bli ett tag framöver nu när jag ska ta mig upp från formsvackornas Marianergrav. Det blev 4,5 stapplande kilometer i fart runt 4:45 min/km. Det blåste rent generellt motvind idag så även mentalt vek jag ner mig tidigt och de dominerande tankarna cirkulerade kring att det känns omöjligt att ens ta en mil idag och att jag inte ens kunde minnas när jag senaste kände mig så stark att det ibland kändes som att det kunde vara en god ide att dra en spontanmara. Fast när man tittar i loggarna så drog jag en halvmara vid den här tiden i fjol så det var egentligen inte så evighetslångt borta.

    Löpningen i siffror

  • Distans: 4550 m
  • Löptid: 00:25:04 tim/min/sek
  • Hastighet: 10.89 km/timme
  • Tempo: 05:30 min/km
  • Förbränning: 330 cal

2 Kommentarer

  1. Spring i 5,45-tempo istället, så blir milen lättare.

Kommentera

Tema av Anders Norén