naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

elljusspåretTeleborg, träningsdagbok

2+3 km i dag

Sprang upp till grabbens fotbollsträning. Känns vettigt att röra på sig lite när man ändå måste ha ledarjackan på. 17 grader och sol. Riktigt skönt väder och lämpligt att ta shorts idag. De knappa två kilometerna upp i femminutersfart kändes ok. Sen efter 90 minuter av lätt rörelse (lite bollhämtande, klumpigt målvaktande och dylikt) var det dags att springa hem igen. Första kilometern i femfart kändes bra så jag siktade in mig på en lite längre runda. Började med ett varv i elljusspåret. Kände mig pigg och öste på lite grann. Det blev två kilometer med snitt runt 4:30. Efter det varvet blev det trögt. Blev flåsig och energin bara dog så jag drog raka vägen hem. Den knappa kilometern hem gick på drygt 5 och kändes inte alls lätt. Fy vad man känner sig klen som inte ens kan hålla vettig fart i fyra kilometer så här dagarna efter bekanta tagit sig runt Göteborgsvarv och Stockholmsmaror.

    Löpningen i siffror

  • Distans: 5300 m
  • Löptid: 00:24:11 tim/min/sek
  • Hastighet: 13.15 km/timme
  • Tempo: 04:33 min/km
  • Förbränning: 300 cal

Kommentera

Tema av Anders Norén