Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

återhämtningspass, Inov-8 Trailroc 235, känsla = normal, träningsdagbok, Vikaholmsfyran

4 km “återhämtning”

Hämtade ut ledarjackan för fotbollen i morse. Hade blivt nåt missförstånd så jag fick en tajt halfzip istället för den vanliga. Såg en gravid lyktstolpe i spegeln. Inte bra, dags att steppa upp träningen för man ska ju va lite föredöme för grabbarna. Ändrade dagens plan från vilodag till återhämtningspass.

Testade att springa i fotbollsbyxorna. Det är någon slags konstiga halvtajts. En km i avslappnad löpning passerades på 5:16. Överraskande bra utan vadproblem. Trodde jag skulle ligga närmare 6. Egentligen alldeles för fort för ett återhämtningsfart, men det kändes bra så jag fortsatte.

Anda och tredje kilometern gick på strax under fem och på den fjärde och sista släppte jag loss benen och avslutade på 4:30. Överlag en bra känsla bortsett från en lätt ömhet i höger skenben.

    Löpningen i siffror

  • Distans: 4050 m
  • Löptid: 00:19:51 tim/min/sek
  • Hastighet: 12.24 km/timme
  • Tempo: 04:54 min/km
  • Förbränning: 314 cal

Kommentera

Tema av Anders Norén