Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Inov-8 Trailroc 235, träningsdagbok

2+3 km idag

Sprang upp till grabbarnas fotbollsträning. Det är 2 kilometer som är nästan bara uppförslutning. I dagsläget var det tungt att hålla fem minuter per km. Eter träningen tänkte jag ta en aningen längre runda hem. Efter två kilometer i femtempo kände jag mig tung, seg och lite öm i skenbenen så jag avslutade och tog vägen hem så det blev bara tre totalt tillbaka. Pulsen landade på 220 bpm. Japp då är det bekräftat att pulsmätaren har flippat ur. Dags att skaffa en ny på nåt vis. Mobilen är också döende så kanske ska man skaffa en pulsklocka med gps i stället. Vad tycker du? Några tips?

    Löpningen i siffror

  • Distans: 5000 m
  • Löptid: 00:25:00 tim/min/sek
  • Hastighet: 12 km/timme
  • Tempo: 05:00 min/km
  • Förbränning: 300 cal

Kommentera

Tema av Anders Norén