Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

barnidrott, fartlek, känsla = lätt, träningsdagbok, Vibram Fivefingers Bikila LS, Vibram FiveFingers Lontra LS

Oreggade korta småjogg

Förra veckan fick jag som alltid ett par förkylningsdagar. Det är helt sanslöst vad mycket sånt jag åker på i år. Sen inleddes regnperioden i Växjö och såg till att jag inte fick lust att ge mig ut resten av veckan heller. Idag var det snöblandat regn, men det gick inte att komma undan eftersom jag skulle ställa upp och jogga med elvaåringens fotbollslag. Så idag blev det typ 4*1500 meter i fart varierande från snigellunk till kort maxfart för grabbarna(ca 4 min/km). Varje sträcka avslutades med att några av grabbarna skulle spurta sig till segern. Nyfiken som jag var hakade jag på tätkillarna och peppade dem lite. Inte nåt kvalitetspass, men i alla fall en “runda” som blev av.  Eftersom det var regn och snöglopp tog jag Lontra idag. Det var inte skönt. Försökte ju impregnera dem med silikon förra vintern så det är lite för tjockt mellan tårna. Vatten kom in ändå så jag frös som fan om tårna efter passet.

    Löpningen i siffror

  • Distans: 6000 m
  • Löptid: 00:35:00 tim/min/sek
  • Hastighet: 10.29 km/timme
  • Tempo: 05:50 min/km
  • Förbränning: 341 cal

2 Kommentarer

  1. Perfekt när man kan kombinera lite löpning med barnen. 🙂

Kommentera

Tema av Anders Norén