Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

förkylning, sjukdom

Förbannade förkylningar

Under slutet av 2014 gick löpningen så trögt och dåligt att jag funderade på att lägga ner. Kanske inte sluta för alltid, men i alla fall ta ett långt uppehåll. Det är ju ändå vinter och jag hatar knölis och mörker så när bättre att ta ett break.

Innan jag hunnit riktigt tänka tanken klar blev jag förkyld och fick börja 2015 med ett par veckors vila. Sen började jag om med en liten runda på sex kilometer och började planera för en stillsam upptrappning. Men redan efter ett par dagar åkte jag på en ny förkylning. Å vilken jävla förkylning det visade sig vara. Först ett par feberdagar, sen några snordagar och sen kände jag mig ok och gick till jobbet. Efter att pratat lite kollegorna tappade jag rösten och sedan dess har jag haft en vecka då jag nästan varit helt stum och av och till fått irriterande hostattacker med ont i halsen.

Nu kan jag summera ihop att i Januari har jag bara varit helt frisk i fyra dagar och sprungit en enda runda. Fruktansvärd start på året och jag är inte bra än. Nobelpris till den som kan ta fram vaccin mot förkylning!

2 Kommentarer

  1. Fy vilken start…. 🙁 Krya på dig!

Kommentera

Tema av Anders Norén