naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

känsla = normal, löparskor, UltraSpire Surge

Idag var det en ren plåga

Om de flesta löprundor var som idag skulle jag inte springa med mindre motivation än om jag var mordhotad. Första tre kilometerna var ordinära. Under den fjärde flippade min app ur och slutade logga runda. Efter omstart verkade den logga igen så jag kunde fortsätta. På den femte började det ösregna och under den sjätte kom muskelknuten i vänster vad tillbaka. Så resterande fem kilometerna plågade jag mig fram med en strulande vad i ösregnet. Om något var positivt med dagens plågsamma runda så var det att jag inte ville vara ute längre än nödvändigt och höll mig under fem min/km i snitt de 11,5 kilometerna. Plågad av vaden och ösregnet så blev det inte av att plocka upp mobilen och ta någon bild. Faktum var att jag var ganska orolig för att mobilen skulle bli blöt och dö under rundan, men ytterfickan på min Ultraspire Surge var tillräcklig vattenavisande för att stå emot. Den ryggan har verkligen levt upp till mina förhoppningar.

Kommentera

Tema av Anders Norén